måndag 23 juni 2014

Stugan :)

Har varit i stugan sen i lördags efter jag slutade jobba :) det känns sjukt najjs. Enda nackdelen är att pumpen har gått sönder så vi har inte rinnande vatten längre. Försökte fixa den igår och blev duschad när jag öppnade ena bulten för att pysa ut luft. Pappa hade glömt att varna mig för högt vattentryck så jag blev grymt chockad då det for värsta störtfloden i mitt ansikte, så pass att jag tappade bulten och det fortsatte spruta som en tok i typ en halvminut. Som tur är så slipper vi springa ner till älven och hämta vattenhinder för att kunna spola i toan för grannen har en kran ute på gräset där vi går nalla vatten tills pumpen funkat igen :) vi var ut med kanoten igår och jag fotade lite. Trodde aldrig att Elin skulle våga sig ner i kanoten men det gick till slut :)

söndag 22 juni 2014

Lördag

Idag har jag jobbat hela långa dagen höll jag på att säga,  från klockan 11 till 20 så 9 timmar med storhelgs ob :D aaawh yeah det kommer sitta fint när lönen kommer. Nästa vecka så kilar jag ju in på sommarschemat och sen så får jag ju jobba ganska så ordentligt. Men jag är ledig nästa helg iaf när jag fyller år och då är det ju stadsfesten också så man kommer nog att hitta på nåt skojjsigt :) just nu så bannar jag mig själv för att jag inte gick på toan för ett tag sen, är så kissnödig men nu har tydligen pumpen i stugan gått sönder så vi har inget rinnande vatten. Hoppas jag kan hålla mig tills dess och slipper gå till utedasset där det kryllar med spindlar och annat läskigt. Man kanske borde lägga sig och sova och hålla både blåsan och tummarna att pappa har fixat felet när jag vaknar.

onsdag 18 juni 2014

Nytt nytt nytt

Har mina nya stolar nu :) känns awesome. Men sate bad besvärligt det var var först på baksidan och hämtade ut 4 stolar av 6 for till ett annat lager för att hämta den sista lådan men fick en låda med barstolar. Lämnade tillbaka den lådan och fick en påse med skruv och fick fara tillbaka till första stället och fick den sista lådan med stolar för matbord för ena stolen hade tydligen borta nån skruv. Men nu är alla ihopsatta och står snyggt och prydligt i köket. Även om det blev två stolar mer än tidigare så känns det så öppet och luftigt nu, vit färg kan verkligen göra under i små utrymmen. :) måste bara få mig till Haparanda så jag kan byta ut bordet också till ett vitt Ingatorp.
Köpte även en hallbänk idag från Åhléns, fick födelsedagspengar av mamma lite i förskott den är sååååå snygg. Längtar tills vi ska börja renovera i hallen för jag jag mycket planer.
Nu sitter jag och slappar med Elin och ser på första säsongen av Orange is the new black.

Tisdag

Vi har försökt vara produktiva idag jag och Nicke men det slutade med att vi blev osams. Båda är ganska arbetselaka när det inte går som vi vill tyvärr. Men vi gör ett nytt försök imorgon annars får jag vänta och låna en slagborr av mamma :) eller så får jag ta och superlimma upp mina bokhyllor.
Vi var iaf iväg och köpte stolar idag, skulle egentligen bara in och titta på dom men då var det nedsatt pris från 549 till 375 och då kunde jag inte låta bli. Dom rymdes inte bak i bilen men vi ska hämta dom imorgon efter Nicke har slutat.
Då ska jag även passa på att köpa en bänk till hallen och en hårddisk till den stationära datorn så jag kan sitta där igen.

tisdag 17 juni 2014

Fångsten

Lånar en bild från mammas blogg så jag får visa Nickes skörd för dagen. Vi såg en öring som hoppade i forsen också men det blev bara abborre, men det är ju nog så smarrigt så inte är jag ledsen för det ;)

måndag 16 juni 2014

Äntligen

...så fick vi tummen ur och påbörjade städning i lägenheten. Nu är det inte lika mycket att göra så det känns lite lugnare i själen. Det är inte så att jag är pedant, då är jag mer åt andra hållet riktigt stökig av mig och dumpar grejer till höger och vänster men jag hatar när det ser stökigt ut. Jag vill ju verkligen ha det fint och städat runt om mig men jag har inge energin till det.
Det är andra dagen med migrän idag, det suger riktigt hårt. Men vi hann fara iväg och fiska med mamma och Leif i kågeälven innan jag fick skallebank. Nicke fick 4 riktigt fina matabborrar, en vägde 7,8hg. Det var dumt att jag inte tog kort på den för nu är den i skelleftehamn hos mamma.
Alla blommor i buketten jag fick av Nicke har slagit ut nu :) tycker dom är så fina så dom nästan ser fake ut.

!!!

Jag dör migrändöden. Insåg att förra inlägget jag skrev aldrig blev publicerat. Lika bra för planerna gick i stöpet. Nytt försök imorgon :) då kanske jag får blogga om det då

fredag 13 juni 2014

Orange

Vissa dagar är man inte på topp, igår var en sån dag därför har jag inte bloggat. Har dessutom träningsvärk som en tok xD

Fick blommor av Nicklas idag det hjälpte lite mot humöret, annars så har jag spelat borderlands och plöjt Orange is the new black. Har bara 4 avsnitt kvar :( kommer längta ihjäl mig tills nästa säsong.

onsdag 11 juni 2014

Jävlar anamma

Idag har det varit fullt upp, vaknade av att det tokplingade på ytterdörren och in kommer Elin som hade bestämt att vi skulle luncha tillsammans. Så det blev thailunch och secondhand-shopping. Efter det så köpte vi glass för jag höll totalt på att smälta bort i värmen och så drog vi till stena för att hälsa på Sandra en tväris, då blev det inbokat att fara till friskis och gymma lite och fara till hamptjärn efter och svalka sig lite i plaskpölen.
Men först så for vi och plockade upp Nicke för att puttra till stackgrönnan och äta en räkmacka till middag :) Där var det två jävla sadistungar med metspön, som lyckligtvis trasslade ihop linorna på spöna för mörten ena fick upp stampade (!!!!!) dom ihjäl. Det är rent vidrigt när barn inte kan visa respekt för levande varelser.
På friskis höll jag på att svettas bort när jag pinnade på cykeln, har dessutom nyfärgat håret rött så när jag torkade mitt ansikte och nacken var papperet alldeles rosa/rödfläckigt xD men det var sååå skönt att få göra sig av med lite energi och känna sig duktig(och äckligt svettig). I hampan var det sjukt kallt i vattnet så det var bara fossingarna som fick sig ett dopp från bryggan, då fick man sig en pedikyr av alla paddyngel :)
Nu ska jag kika lite på netflix sen droppa i säng så man får lite mer sömn än 3 timmar den här natten :)

tisdag 10 juni 2014

I'm back baby

Mina bloggingskills är föga imponerande måste jag nog säga sådär ett år senare tyvärr, men nu så känns det som att det hade varit fint att få blogga nu när en väldigt spännande grej håller på att hända i mitt liv. Jag kommer nog att känna att det är en bra grej att ventilera lite mot bloggväggen. Jag ska nämligen få göra en gastric bypass, efter jag har gått ner drygt 6 kilo. Just nu känns det tungt för det är inte första gången med vlcd-pulver och vi är INTE direkt bästa vänner men det är iaf värt det i slutändan så idag börjar jag med modifast. Jag är taggad på ett nytt liv :)