tisdag 25 september 2012

sista dagen imorgon

Jajjemen, imorgon ska man ta på sig hurtbullehumöret och äta en stadig frukost för imorgon är sista dagen för mitt mål jag satte upp på runkeeper :) kunde ha satt upp en längre sträcka men det känns som skönt med en mjukstart. Men men nog om det, imorgon ska vi vara hurtiga som sagt och gå hälsans stig som är 1 mil längs älven. Det blir nog mysigt :) då ligger man ju +2 kilometer på veckosträckan också.

Dessutom så har vi ju fått våra nya datorstolar. Så nu är vi uppe i 6 st till 2 skrivbord... 4 ska bort. 3 ska nog slängas men vad fasen ska man göra av den sista? pöööh. det kanske blir en ny annons på köp/sälj eller bytes/bortskänkes -gruppen.

lördag 22 september 2012

Segdeg

Mmh har inte gjort mycket idag, sett massa Criminal minds och slöat i sängen. Men men, ibland måste man ju få ha sånna dagar också. :)
Imorgon måste jag verkligen ta och röra på fläsket, gärna två varv runt då man inte har gått på nån dag.
Känner mig inte peppad på dietistbesök på torsdag för det känns inte som att jag gått ner nåt. Ska ju ta blodproven till Sorsele också. På samma äckelblä dag.. jag kanske får köra på pulver i några dagar men det känns jävligt drygt.
Nu ska jag nog hoppa i duschen och värma mig :)


fredag 21 september 2012

Umetown

Japp nu är man i Umetown och städar :) ser riktigt tomt ut i lillhuset så det är som bara slutspurten kvar. Igår var jag och Elin och hälsade på Magda och Mia i deras lägenhet. Tyckte vi var väldigt duktiga som hittade dit, nog för att det inte var krångligt men :P Skulle velat fara in på lagerhaus innan vi far hem men det kommer nog inte bli av. Fanns två affischer jag skulle vilja sätta i någon fin ram och ha inne i sovrummet. Åååh vill bara få till det där inne men med min och nickes segobert-takt kommer vi väll hinna flytta innan det händer.

Känner mig trött som en slappdase, ändå vill jag ut och gå när jag kommer hem ikväll. Det är så skönt att strosa runt i skogen och luften är så frrrrresshhhh. Och så känner man sig mycket piggare när man har varit ute och motionerat. Och så har jag ju många kilometer kvar på mitt mål som jag satt upp på runkeeper. Tror nog att det blir en liten sväng ikväll man är ju ändå svettig och äcklig så man borde ju passa på och ta en långdusch efter....mmmmmh.


onsdag 19 september 2012

Runkeeper

Idag har jag laddat hem Runkeeper-appen :D Måste nästan fara ut och testa den ikväll. Jag har redan satt ett mål att om 8 dagar ska jag ha gått 2.5mil men jag vet inte om jag kommer fixa det eftersom jag ska fara bort i någon dag så det kommer väll vara att jag får panik gå runt spåret flera varv eller nåt. Jag måste skaffa internet till telefonen också. Nu kostar det max 9 kr per dag men det är ju inte så jäkla länge tills jag ska fara bort och då kommer det kosta multum om jag måste surfa på mobilen utan att ha någon mobilsurf :0 Och så måste jag ju använda mig av internet om Runkeeper ska ge nånting. Nä det blir nog att fara in till Telia en sväng imorgon om jag hinner innan jag och Elin pilar iväg till Umeå för att hjälpa mamma med att städa ur huset. Måste ringa och prata lite med henne ikväll om hur det blir.

Expert har ju tydligen gått i konkurs nu :0 Så då kommer vi väll bara ha Elgiganten kvar här då :0 surt. riktigt surt. Nu ska jag typ lägga mig och mysa ner mig med gubben som fortfarande sover, han är ju ÄNTLIGEN ledig :) Så ikväll kanske man kan hitta på nåt skojjsigt.

tisdag 18 september 2012

Disneykväll

Har tryckt drygt ett kilo morötter, dopp och vindruvor och sett en massa disneyfilmer med Elin :) Vi såg nyss Tarzan, flännade från typ bildruta 1 tills filmen var slut. Det är den där jäkla sången som är med som får mig att gråta varje gång. Det är så fint att titta på gamla filmer man tittade på när man var liten :) äh orkar inte skriva mer nu, ska fortsätta se Pocahontas. Tjipp tjipp


söndag 16 september 2012

Skumma drömmar

Inatt har jag drömt jobbiga och skumma drömmar :0 allt hade att göra med att jag sålde saker på facebook och att det blev tjaffs om tidsstämpeln på buden och då gjorde jag så att jag tog kommentaren som var överst precis som jag gjorde irl, sen så fick jag ett mail av facebook att jag hade agerat helt fel och att jag skulle boka ett möte med min advokat. När jag var på mötet så hade facebook räknat ut att det andra inlägget var en hundradels sekund före det andra och att eftersom jag hade sålt varan till den andra personen skulle jag böta 3000 kr för sveda och värk till hon som blev utan även om hon skrev först. Det slutade iaf med att hon stog utanför min dörr och försökte bryta sig in typ "the shining-style" i lägenheten. Jag var sjukt rädd och sen så ringde det på Nickes mobil så jag vaknade :) Saved by the bell, eller Elin kanske man borde säga :) Jag har fortfarande lite saker kvar att sälja men nu vet jag inte om jag är så sugen längre ;) avskräckt av en dröm alltså...

lördag 15 september 2012

Morotar :B

Idag har varit väldigt upp och ner, en köpare kom hit så man blev av med lite skräp och fick lite pengar istället. Alltid lika trevligt :) Men efter det så började jag verkligen må piss så jag satte igång en diskmaskin sen har jag som bara legat i sängen större delen av dagen. Men jag lyckades dra mig upp ur sängen för att gå ner och handla och så sprang jag ner på frasses när jag ändå var uppe så jag skulle slippa göra middag idag.

Det var superbra pris på morötter, fick 2kg för 8kr! Hur king är inte det?! :D så nu har jag skivat lite morötter med en potatisskalare så jag har nått gott att tugga på till Criminal minds.


fredag 14 september 2012

Shopaholic and such

Skulle följa med Elin en sväng till stan för att hon skulle köpa blommor till sin mormor som fyller år, och då hittade jag en supersnygg vas som jag verkligen inte kunde låta stå kvar där på hyllan. Fanns 2 stycken skitfina men jag fastnade verkligen för formen på den här. :) Och så har jag fått en skitfin och stooooor flaska av Elin som blir nästa inredningsprojekt :) om allt går som jag vill kommer det bli sketafint


Foder för gräsänka.

Det som är bra med att vara gräsänka är att man får äta precis det man känner för :D så idag fick den ratade förpackningen med passerade tomater äntligen komma fram i ljuset. Jag slängde ihop en torskgryta med spiskummin som tyvärr inte ser lika bra ut som den smakade och åt typ ett ton gröna ärtor till. Mumma! Ska bara ladda mobilen ordentligt nu och pälsa på mig en massa kläder sen så blir det 3,2an som gäller trots diverse skador och ömmande ställen.


Fina Nicke när vi var ute och fiskade i sommar


Varför?

Hej jag är olycksfågeln #1. I tisdags så började ju jag promenera elljusspåret på 3,2km varje dag. Första dagen trampar jag snett i en nedförsbacke och gör illa vänster fotled, höger vad och vänster sida av höften. Bet ihop och fortsatte gå min runda dagen efter och samma dagen därpå med mensvärk. Var som stolt att jag hade fortsatt med mina promenader trots att det blev extra jobbigt med all smärta hit och dit och var väldigt glad över att smärtan i höften börjat ge sig så jag kan gå normalt...inatt blev jag klöst av en katt.. UNDER foten. Och mensvärken är såklart värre än någonsin. Blä känner mig väldigt negativ idag men nu har jag fått ventilera så nu ska jag bara skaka av mig allt negativt, tejpa såret under foten och följa Elin ner på stan en tväris innan jag börjar städa. Sen måste jag gå igenom mina papper igen från Sorsele.

En köpare ska komma ikväll också så då får man in lite extra pengar och det är ju inte fel precis :) kanske borde springa ner på Ica och köpa sköljmedel men det får nog vara tills imorgon. Ska försöka spara foten så mycket det bara går tills ikväll då det är dags för 3,2an igen :)


onsdag 12 september 2012

nope

Fortfarande inte så värst aktiv xD haha hej och hå. Skämmes på mig osv. :P Har varit ute och promenixat elljusspåret här på moröhöjden. Ska ju till dietisten om nån vecka så det är väll dags att ta i med hårdhandskarna och ut och promma minst en gång om dagen. Ska dra med mig Nicke också för nu ska vi ju bli fit for fight. Snart bär det av till Sorsele, känns jäkligt nervöst men samtidigt väldigt kul :) Måste typ redan nu skriva en lista och fixa sånt jag behöver ha med mig så jag slipper ha panik sista veckan men känner jag mig själv så kommer jag ha det ändå. Även om väskan är färdigpackad imorgon. Prio 1 på listan är ändå ett par skor jag kan träna i inomhus, tror att jag bara ska skaffa ett par vita tygskor från skopunkten. Så jäkla mycket pengar har jag inte att röra mig med så jag kan fara till stadium och inskaffa ett par ordentliga. Det kan ju ändå inte vara så hård gympa ändå kan man ju tycka så man behöver dom dyraste från stadium :P Ska ta och lägga mig nu så jag kan stiga upp hyffsat tidigt imorgon och gå en sväng innan frukost :)