måndag 23 juli 2012

1 år !

<3 massa kärlek till Nicklas. 
Har vari jättesämst på att blogga dom senaste dagarna. Har varken haft nåt intressant eller lust till att blogga. Och så är det fortfarande, men jag måste skriva nu när jag och Nicke varit förlovade i 1 år. Älskar han så mycket och är så glad över att han finns i mitt liv. För han förgyller min vardag, det är bara synd att han jobbar idag annars hade man väll hittat på nåt kul tillsammans. Men han får ju friskift snart och då skulle vi göra nåt speciellt. Kanske fara någonstans men det är inte bestämt än. :) Men jag hoppas vi ska det för det hade varit så kul.

torsdag 19 juli 2012

Seger!

Fick nämligen i mig mitt första mål med fast föda idag :D Nog för att jag tuggade i en evighet innan jag vågade svälja så maten var ju inte så fast när den väl gick ner men lätt bättre än yoghurt iaf. Kolsyrad dricka känns dock som att jag dricker frätande syra. Har fått sova länge idag ! Ingen aning om hur länge eftersom jag är upp lite nu och då men jag känner mig så utvilad att det måste vara olagligt. Har donat på här hemma och städat i köket när jag ändå hade energi. Imorgon blir det nog ännu en städdag :)

Såg Treasure Island ikväll, jag tyckte den var skitbra men Nicke tyckte bara att den var okej. Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle få se Elijah Wood som en pirat, skrattade som en dåre för det kändes så fel.
Seriöst, titta på han! Det är lättare att föreställa sig han sälja majblommor än röjja på dom 7 haven right?
 +=

 
Sen så gick han lös med sminket och då kände man typ inte igen han längre :P

tisdag 17 juli 2012

hälsokost

Haha, man får ju sjukt fina matvanor nu när man är sjuk må jag lova. Igår hade jag fått i mig lite yoghurt utpyttsat under dagen, 3 glas resorb, jordgubbskräm och mjölk, och så mexicanasoppa som jag mördade några min med mixerstaven och sen silade genom ett durkslag. Ville verkligen inte riskera att en majsbit skulle cutta mina halsmandlar.

idag har jag ätit piller till frukost, piller till lunch, piller OCH en piggelin till tidig middag och en till piggelin till "mellis".  Har fortfarande inte fått i mig resorben som jag vet att jag måste dricka ifall jag inte vill ha huvudvärk. Jag tror jag ska gå och väga mig så att jag får se om jag går ner nånting av "halsflussdieten". Troligtvis kommer det ju mest vara vätska men just for the lolz ;)

För övrigt så fick jag ju mina turkosa antibiotikakapslar idag :D Hipp Hipp HURRAAAA! Nu kanske jag blir frisk igen. För sate vad det bränner iväg en massa pengar när man är sjuk, sen jag blev dålig har jag spenderat ca 600 kr på medicin och sjukhusbesök och det är 3dagar sen ! På 3 dagar!! D: Vill inte äns nästan gå in och kolla vad som finns kvar på mitt konto. Suck suck.. nä nu ska jag gå och ta mig något i magen, det lutar mot resorb, kräm och mjölk och möjligtvis en piggelin ;) JAG ÄR HÄLSAN SJÄLV !

måndag 16 juli 2012

zombie~

Jepp jag är fortfarande döende så här händer det inte mycket. Fick iaf sova 3-4 timmar så jag känner mig faktiskt relativt pigg och har orkat vara uppe ur sängen lite, t.o.m tagit en sval dusch för att hålla febern nere. Försökte äta lite nudlar men gav upp efter några tuggor och fick köra på yoghurt istället :) Nu ska jag dricka lite resorb och se på Dawn of the dead och kanske Borta med vinden :) Ska pröva ta en zyx också och se om det hjälper mot halsmandlarna. 

Bildbombar alla pärlporträtt

3600 pärlor :



 8100 pärlor :





10800 pärlor :

Victoria Crowned Pigeon


blä !

Suttit 4 dödstråkiga timmar på akuten ikväll/natt för att sjukvårdsrådgivningen sa att jag borde fara dit. Fick göra ett test och det var inte halsfluss, än..men det kan vara för tidigt för testet också. Men jag håller tummar och tår! Fick iaf bedövningsmedlet som jag hade i feb så jag kan iaf ta medicinen för att hålla febern nere :)
Hoppas hoppas att jag hinner bli bättre innan helgen annars kommer det suga balle !

söndag 15 juli 2012

nej nej nej nej och åter NEJ !

FML ! Jag har nog mest troligt åkt på halsfluss igen, sen sista svängen i feb så är jag seriöst skiträdd nu. Då kunde jag ju inte äta/sova/dricka på 2½ dygn plus megahög feber och inte fick man någon hjälp från vårdcentralen för enligt dom så var jag ju bara förkyld och skulle dricka mycket vatten,.. för vatten botar ju halsfluss eller??!? Nej jag skjuter mig hellre i foten än går igenom samma skit igen.
Och då är jag helt seriös.

Lite trevligare news då: Jag har byggt klart pärlplattan på Lu! 10 800 pärlor blev det och det tog sin tid, men det var det värt :) Men men, helt klar är man ju inte än eftersom den måste strykas också. Och det är nästan så att jag blir religiös för att kunna be till gud att ingenting skiter sig :P 
SnyggveLU! piltre

hej och hå :)

Jepp, nu börjar jag visst blogga igen. Vi får väll se hur länge jag klarar det den här gången :)

ÄRU NÖJD NUU SARIILUUU?!?!?! :D