onsdag 17 juni 2015

Flytveckan över !

Äntligen äntligen får jag äta vanlig mat igen, lättmosat men ändå vanlig mat! Spyless på att bara äta mixade soppor :P
Igår fuskade jag dock och smygstartade på min vanlig mat vecka, det slutade dock i total katastrof för det klumpade ihop sig och satte stopp i magen i 6 timmar innan jag spydde upp det. Det blev lite fullt i magen. Idag har jag ätit flytande till frukost och lunch med samlade mod och åt potatissallad och ost&bacon korv till middag med några saftiga pärltomater på sidan, två rån med smör och skinka till mellis och tror det blir något liknande till kvällis :) och än så länge så har allting funkat bra och inte fastnat.
Har ju inte varit så aktiv i att uppdatera men jag fick åka hem på onsdagen efter op och ska plocka agrafferna på måndag. Längtar verkligen tills dess.

Har mätt mig lite här och där och tänker försöka göra det en gång i månaden för att se om det blir någon skillnad. Vikten arbetar sig neråt iaf :) idag stog den på -16,4 sen i feb och -4,4 sen operationen.
Hoppas att det inte går allt för fort neråt bara, vill inte riskera näringsbrist och annan skit.

Vet aldrig hur jag ska avsluta inläggen på bra sätt...men nu är det dags för kvällis. Hej hopp

tisdag 9 juni 2015

Opererad

Chocken var total när Nicklas räcker över telefonen och det är en sköterska från Lycksele i andra änden, " hej Nina vi har fått ett återbud vill du komma upp och opereras imorgon på morgonen". Shit pommes ! Jag var så nervös och chockskadad att jag knappt kunde packa min väska men nu ligger jag här. Opererad sen måndag morgon och allt verkar gått fint. Smärtan har börjar kännas bättre och jag r mycket piggare. Det enda som känns trögt är att jag ska upp och promenera i korridoren lite nu och då, och då kommer smärtan från gasen och vandrar upp mot axeln. Hoppas den ger sig snart. Nu ska jag väll fortsätta smutta på mitt vatten, har några glas kvar att dricka av min liter.
Invägningsvikten var 100,1. Undrar vad den ligger på nu när jag inte har ätit sen i söndags

fredag 5 juni 2015

TGIF

Eller nåt sånt, har haft en ganska hyfsad torsdag. Har släppt med Elin och virkat och sen for vi till skjutbanan för att skjuta och det gick pung idag. Har aldrig gått så dåligt som det gjorde idag. Får verkligen hoppas att det går bättre nästa gång :)
Måste verkligen sova men kan verkligen inte lägga mig så det blir skönt för nacken :S
Jonatan tar studenten imorgon och jag har rehab på morgonen

onsdag 3 juni 2015

Kolhydratsmonster

Fyyy fan vad det känns som jag har svullat nu dom senaste dagarna. Typ sen Lycksele. Måste verkligen skärpa mig, det är ju tur att jag hittills inte gått upp men måste ju vara försiktig. Är svårt just nu dock för jag har en vecka kvar med monsterpiller. Suck... Imorgon blir det besök på vårdcentralen iaf. Borde försöka ta igen lite sömn nu