onsdag 5 juni 2013

Working woman

Jobbade över 3 timmar idag på praktiken :) som jag ska ta ut som sovmorgon på fredag, sweeeeeet säger jag bara. Klyva och plasta in vattenmeloner känns typ jävligt chillax när man fått kläm på hur man gör för då står man bara och lyssnar på musiken till slut medans händerna gör det dom ska :) och ja det kanske låter lite risky att filosofera när man hanterar knivar men alla fingrar är fortfarande hela och fina.

Nu håller jag tummarna för mer extrajobb då jag varit snäll flikka och ställt upp när dom behöver lite extra hjälp inför nationaldagen :) nog för att dom är ju redan snälla nog att låta mig vara ledig på röda dagar men jobb skulle inte sitta fel ;)


tisdag 4 juni 2013

Sick and Tired

Jag är bara så less på att må dåligt! Hur kul är det på en skala att sitta och uggla i lägenheten. Det börjar nästan kännas som den där filmen med killen som fastnar med armen under en sten i öknen. Skulle behöva handla lite grejer också men inte äns det orkar man. Blääääää!
Okej nu har jag fått spy lite galla så nu känner jag mig nöjd.

Vaknade igår vid halv 7 av världens åskknall, trodde typ att nåt kraschade in i lägenhetshuset. :P Jag älskar oväder, tycker det är hur mysigt som hellst det är bara synd att jag får sån huvudvärk när det är dags för åska.

måndag 3 juni 2013

Ett steg framåt, två steg tillbaka

Jag fick ett bloggsug igen, letade upp alla mina gamla bloggar och spärrade dom för läsare och satt och funderade över om man borde ta upp det här med bloggandet igen och så inser jag att jag faktiskt redan har en,.. som jag inte har skrivit i på över ett halvår. Men men, det är ju som ganska typiskt mig att starta en miljon bloggar som sen bara får ligga och ruttna i ett hörn av cyberspejjs.
In other news, jag har världens förkylning och mår sunk men jag tror jag är på bättringsvägen.
Det tråkiga med bloggar är ju att jag vet inte riktigt vad jag kan skriva utan att hänga ut mitt innersta på tapeten så istället så blir det att jag sitter och diskuterar vädret med mig själv.
AAh ... nä jag vet inte om bloggandet är nåt för mig egentligen. Man kanske får bli medlem på familjeliv istället, lol.