onsdag 16 juli 2014

Blörp

Känner mig typ som 65 idag. Är stel och har ont men det känns ändå som att det är värt det. Det har ju blivit lite skillnad :) inget större idag dock. Har putsat lite i taket, målat den nedre betongen och spacklat lite :) Är så sjukt trött men försöker hålla mig vaken ett tag till så jag kan träffa Nicke som kommer hem från fisketrippen i Norge.

tisdag 15 juli 2014

Man var ju ledig idag...eller?

Jag tycker det är heeelt perfekt att få jobba en massa och tjäna pengar. Tycker dock det blir lite jobbigt när man bara är ledig en dag i stöten.
Men idag är en "ledig" dag, har redan vaknat och satt igång en tvättmaskin. När den är klar ska jag stiga upp på riktigt och slänga igång en diskmaskin också och efter det blir det att städa och dammsuga. Sen ska mamma skjutsa mig till lakkapää så jag kan köpa lite lister och kanske fara en sväng förbi rusta och köpa en bytta färg så jag kan fortsätta renovera i hallen. Som sagt en "ledig" dag.

Vi har ju rivit ut den större garderoben i hallen nu. Det blev riktigt najjsigt faktiskt :) nu när jag och pappa fick upp väggpanelen :) det var ett helvete men till slut så sitter den på plats!